ja tez, ale najwczesniej bede mogl przyjechac kolo 19-ej
, no i wiadomo ze miecio w szopie to predzej flaszke przerobi

prosze o jakieś namiary gdize mogę kupić jeszcze kilka drobiazgów,
i szerokiej drogi i pewnej ręki
mam anglika i nie mam w oryginalnej ksiazce serwisowej+obsługi zadnych info na temat kontrolek jak rowniez przyswoił bym chętnie Polską wersję do tego modelu i rocznika Ambiente 4x4...Czy posiadacie takową na sprzedaż drodzy klubowicze??? Tym samym czytam i czytam całe mnostwo na temat tych przekładek i doszedłem do wniosku ze patrzac na moj model ktory zarowno jezdzi jak i wyglada wspaniale i...(oby tak dalej) mozna ja podpatrzyc w mojej galerii
Zapraszam ......ConcludujAc iz jakos stracilem wiare w to iz takowa ma sens...;-( Neverm....Boje sie ze jakis cwaniak poprostu spierniczy moja Goralke 4x4;-D nie mam puki co zadnych czesci ani namiaru na PROFESJONALNE warsztaty ktore daja gwarancje za przelozenie jak rowniez fakt iz moga mi jej potem nie podbic do uzytku publicznego...i w tych cenach notabene jako ogol tez juz zgupialem bo co opis to inne ceny jak rowniez opinie...Pozdrawiam NEW... :?: ech :roll:
Ale i owszem dogadamy sie co do tych jak to nazwałes<gratow...> i ich przeznaczenia w pozniejszym ich stadium urzytecznosci
in factum o ile dokonam owej przekladki w UK...nie wiem czy to TU<-- jest wykonalne i za ile i jak dlugo to trwa i w ktorym miescie ale jak sie dowiem LUB jakis szanowny klubowicz poda pierwszy tu...na forum kilka zlotych mysli,ktore pozwola mi podjac sensowna decyzje co z tym autkiem dalej zrobić post factum przerabiac czy sprzedac taka jaka teraz jest komus w UK... Pozdrawiam Skodziarzy 8)
natomiast tutaj tzn.w UK mozna trafic na wiele roznych i ciekawych okazji takich jak nawet 20 tyś. za ten rocznik!
hm...a silniki 2.0 4x4 SD to wspaniałe i mocne auto.Tutejsze gorki to pestka dla moich 4 kółeczek hehe...Skoda to wspaniałe auto Panowie!
Komentarz